خراسان/ مواد لازم  
 آرد – یک و نیم پیمانه
 شیر- یک پیمانه
 تخم مرغ –یک عدد
 شکر- 2 قاشق غذاخوری
 کره - 30 گرم
 وانیل – کمی
 بکینگ پودر- یک قاشق مرباخوری
 دارچین - یک قاشق مرباخوری
 سیب -  به مقدار لازم

طرز تهیه
1- ابتدا باید تخم مرغ، یک قاشق غذا خوری شکر و وانیل را با همزن بزنیم تا مخلوط کرم رنگ کشدار شود.
2- کره را به آب و شیر را اضافه می کنیم و با قاشق هم می‌‎زنیم تا مواد یکدست مخلوط شود.
3- در نهایت آرد و بکینگ پودر را که با هم الک کردیم به مایه اضافه می‌کنیم  و با قاشق هم می‎زنیم.
4- غلظت مخلوط باید به حدی برسد که وقتی سیب های آماده شده را داخلش گذاشتیم مایه به سیب بچسبد. سیب ها را حلقه می‌کنیم و قسمت هسته را درمی‌آوریم.
5- یک قاشق باقی مانده شکر و دارچین را با هم مخلوط می کنیم و روی سطح سیب می‌مالیم. حلقه های سیب را روی هم قرار می‌دهیم.
6- در نهایت دو حلقه سیب روی هم را داخل مایه پنکیک می‌بریم تا به مواد آغشته شود.
7- کف ماهیتابه را با کمی کره چرب می‌کنیم و وقتی داغ شد سیب های آغشته به مایه را داخلش می‌گذاریم و حرارت  را کم می کنیم و در ماهیتابه را هم می گذاریم تا پنکیک مغز پخت و طلایی شود.