باشگاه خبرنگاران/ امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه گوشت و سیب زمینی سوخاری را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:
گوشت چرخ شده ۵۰۰ گرم
سیب زمینب بزرگ ۴ عدد
پیاز متوسط رنده شده ۱ عدد
سیر رنده شده ۱ حبه
تخم مرغ ۲ عدد
جعفری تازه و خرد شده ۱ پیمانه
رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
آرد گندم ۱ پیمانه
پودر سوخاری ۱/۲ پیمانه
آویشنن ۱ قاشق چایخوری
زنجبیل ۱/۲ قاشق چایخوری
دارچین ۱/۲ قاشق جایخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار نیاز
پیازچه خرد شده ۲ قاشق غذاخوری (در صورت تمایل)

طرز تهیه:
گوشت را با تمام سبزیجات و ادویه‌ها مخلوط کنید و مقداری ورز دهید.
سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید و برش ضخیم بزنید. هر قاچ از سیب زمینی‌ها را به وسیله چاقویی تیز از وسط برش بزنید تا بتوان داخل آن را با مواد میانی پر کرد (سیب زمینی نباید کاملا دو نیم و جدا شود، چاقو را تا میانه سیب زمینی فرو ببرید به صورتی که قسمت انتهایی آن کاملا بسته باشد) با یک قاشق کوچک مقداری از مایه گوشتی گوشت و سیب زمینی سوخاری بردارید و میان سیب زمینی‌ها قرار دهید. تخم مرغ را با چنگال بزنید تا حالت لختگی آن از بین برود. آرد و پودر سوخاری را در ظرف گودی بریزید.
سیب زمینی‌های پر شده با مایه گوشتی را ابتدا در تخم مرغ بزنید تا کاملا آغشته به تخم مرغ شود سپس آن را در آرد بغلتانید.
(این کار را دو بار انجام دهید تا مطمین شوید سیب زمینی به خوبی به مواد آغشته شده است.) روغن را در ظرف گود بریزید.
زمانی که روغن به خوبی داغ شد سیب زمینی را در روغن بگذارید تا زمانی که دو طرف آن سرخ و برشته شود. (بهتر است از قابلمه کوچک استفاده کنید تا سیب زمینی‌ها کاملا در روغن غوطه ور شود).
گوشت و سیب زمینی خوشمزه را با انواع سس می‌توان سرو کرد و از خوردنش لذت برد.

نکات کلیدی
گوشت و سیب زمینی سوخاری در فر هم می‌تواند تهیه شود. برای این کار به جای سرخ کردن، سیب زمینی‌ها را در سینی فر چرب شده بچینید و روی آن کمی روغن بریزید و به مدت ۴۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید و در انتهای کار گریل را روشن کنید تا سطح آن کاملا برشته شود.
مایه گوشتی این غذا را می‌توانید مانند مایه ماکارونی آماده کنید و بعد گوشت پخته را در سیب زمینی قرار دهید.(این مایه نباید آبدار باشد)
منبع:ashpazihaye.beynolmelali